Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55327
Название: | ЕКОЛОГО-БІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР |
Другие названия: | Методичні розробки до вивчення курсу «Овочівництво» для студентів спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство» |
Авторы: | Садовська, Надія Петрівна Попович, Галина Богданівна Гамор, Андрій Федорович |
Ключевые слова: | овочеві культури, походження, тривалість життя, період вегетації, фенологічні фази, умови середовища |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | УжНУ «Говерла» |
Библиографическое описание: | Садовська Н.П., Попович Г.Б., Гамор А.Ф. Методичні розробки до вивчення курсу «Овочівництво» для студентів спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство»: Еколого-біологічні особливості овочевих культур. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2023. – 48 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні розробки підготовлено для самостійної роботи студентів спеціальності 203 «Садівництво і виноградарство». Розглянуто походження основних овочевих культур. Обґрунтовано періодичність росту овочевих рослин. Описано морфологічні і фізіологічні зміни рослин в онтогенезі. Подано відомості про вплив факторів зовнішнього середовища на врожай та його якість. |
Тип: | Learning Object |
Тип публикации: | Методичні рекомендації |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55327 |
Располагается в коллекциях: | Навчально - методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Еколого-біологічні особливості овочевих культур_2023.pdf | 993.06 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.