Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55327
Название: ЕКОЛОГО-БІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР
Другие названия: Методичні розробки до вивчення курсу «Овочівництво» для студентів спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство»
Авторы: Садовська, Надія Петрівна
Попович, Галина Богданівна
Гамор, Андрій Федорович
Ключевые слова: овочеві культури, походження, тривалість життя, період вегетації, фенологічні фази, умови середовища
Дата публикации: 2023
Издательство: УжНУ «Говерла»
Библиографическое описание: Садовська Н.П., Попович Г.Б., Гамор А.Ф. Методичні розробки до вивчення курсу «Овочівництво» для студентів спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство»: Еколого-біологічні особливості овочевих культур. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2023. – 48 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні розробки підготовлено для самостійної роботи студентів спеціальності 203 «Садівництво і виноградарство». Розглянуто походження основних овочевих культур. Обґрунтовано періодичність росту овочевих рослин. Описано морфологічні і фізіологічні зміни рослин в онтогенезі. Подано відомості про вплив факторів зовнішнього середовища на врожай та його якість.
Тип: Learning Object
Тип публикации: Методичні рекомендації
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55327
Располагается в коллекциях:Навчально - методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Еколого-біологічні особливості овочевих культур_2023.pdf993.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.