Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55327
Назва: ЕКОЛОГО-БІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР
Інші назви: Методичні розробки до вивчення курсу «Овочівництво» для студентів спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство»
Автори: Садовська, Надія Петрівна
Попович, Галина Богданівна
Гамор, Андрій Федорович
Ключові слова: овочеві культури, походження, тривалість життя, період вегетації, фенологічні фази, умови середовища
Дата публікації: 2023
Видавництво: УжНУ «Говерла»
Бібліографічний опис: Садовська Н.П., Попович Г.Б., Гамор А.Ф. Методичні розробки до вивчення курсу «Овочівництво» для студентів спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство»: Еколого-біологічні особливості овочевих культур. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2023. – 48 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні розробки підготовлено для самостійної роботи студентів спеціальності 203 «Садівництво і виноградарство». Розглянуто походження основних овочевих культур. Обґрунтовано періодичність росту овочевих рослин. Описано морфологічні і фізіологічні зміни рослин в онтогенезі. Подано відомості про вплив факторів зовнішнього середовища на врожай та його якість.
Тип: Learning Object
Тип публікації: Методичні рекомендації
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55327
Розташовується у зібраннях:Навчально - методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Еколого-біологічні особливості овочевих культур_2023.pdf993.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.