Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55327
Title: ЕКОЛОГО-БІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР
Other Titles: Методичні розробки до вивчення курсу «Овочівництво» для студентів спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство»
Authors: Садовська, Надія Петрівна
Попович, Галина Богданівна
Гамор, Андрій Федорович
Keywords: овочеві культури, походження, тривалість життя, період вегетації, фенологічні фази, умови середовища
Issue Date: 2023
Publisher: УжНУ «Говерла»
Citation: Садовська Н.П., Попович Г.Б., Гамор А.Ф. Методичні розробки до вивчення курсу «Овочівництво» для студентів спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство»: Еколого-біологічні особливості овочевих культур. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2023. – 48 с.
Abstract: Методичні розробки підготовлено для самостійної роботи студентів спеціальності 203 «Садівництво і виноградарство». Розглянуто походження основних овочевих культур. Обґрунтовано періодичність росту овочевих рослин. Описано морфологічні і фізіологічні зміни рослин в онтогенезі. Подано відомості про вплив факторів зовнішнього середовища на врожай та його якість.
Type: Learning Object
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55327
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.