Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55334
Назва: Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять з овочівництва для студентів спеціальності 203 – Садівництво та виноградарство. Частина 1. БІОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ОВОЧІВНИЦТВА.
Автори: Садовська, Надія Петрівна
Попович, Галина Богданівна
Ключові слова: овочеві культури, класифікація, посівний матеріал, способи розміщення, площа живлення, норми висіву, споруди закритого грунту
Дата публікації: 2023
Видавництво: УжНУ «Говерла»
Бібліографічний опис: Садовська Н.П., Попович Г.Б. Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять з овочівництва для студентів спеціальності 203 – Садівництво та виноградарство. Частина 1. БІОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ОВОЧІВНИЦТВА. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2023. – 72 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації підготовлені для студентів спеціальності 203 – «Садівництво та виноградарство» біологічного факультету ДВНЗ «УжНУ». До них увійшли лабораторні роботи, передбачені до виконання робочою програмою з «Овочівництва», при засвоєнні тем Модуля 1 «Біологічні основи овочівництва». У кожній роботі, крім теми, мети та завдань, наведено короткі теоретичні відомості та запитання для самоконтролю. У «Додатках» у вигляді таблиць подано довідковий матеріал, необхідний для виконання завдань.
Тип: Learning Object
Тип публікації: Методичні рекомендації
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55334
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біологічні основи овочівництва_2023.pdf1.9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.