Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55334
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Садовська, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Попович, Галина Богданівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-14T08:56:00Z | - |
dc.date.available | 2023-11-14T08:56:00Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Садовська Н.П., Попович Г.Б. Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять з овочівництва для студентів спеціальності 203 – Садівництво та виноградарство. Частина 1. БІОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ОВОЧІВНИЦТВА. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2023. – 72 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55334 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації підготовлені для студентів спеціальності 203 – «Садівництво та виноградарство» біологічного факультету ДВНЗ «УжНУ». До них увійшли лабораторні роботи, передбачені до виконання робочою програмою з «Овочівництва», при засвоєнні тем Модуля 1 «Біологічні основи овочівництва». У кожній роботі, крім теми, мети та завдань, наведено короткі теоретичні відомості та запитання для самоконтролю. У «Додатках» у вигляді таблиць подано довідковий матеріал, необхідний для виконання завдань. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | УжНУ «Говерла» | uk |
dc.subject | овочеві культури | uk |
dc.subject | класифікація | uk |
dc.subject | посівний матеріал | uk |
dc.subject | способи розміщення | uk |
dc.subject | площа живлення | uk |
dc.subject | норми висіву | uk |
dc.subject | споруди закритого грунту | uk |
dc.title | Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять з овочівництва для студентів спеціальності 203 – Садівництво та виноградарство. Частина 1. БІОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ОВОЧІВНИЦТВА. | uk |
dc.type | Learning Object | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Біологічні основи овочівництва_2023.pdf | 1.9 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.