Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55334
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСадовська, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorПопович, Галина Богданівна-
dc.date.accessioned2023-11-14T08:56:00Z-
dc.date.available2023-11-14T08:56:00Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСадовська Н.П., Попович Г.Б. Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять з овочівництва для студентів спеціальності 203 – Садівництво та виноградарство. Частина 1. БІОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ОВОЧІВНИЦТВА. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2023. – 72 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55334-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації підготовлені для студентів спеціальності 203 – «Садівництво та виноградарство» біологічного факультету ДВНЗ «УжНУ». До них увійшли лабораторні роботи, передбачені до виконання робочою програмою з «Овочівництва», при засвоєнні тем Модуля 1 «Біологічні основи овочівництва». У кожній роботі, крім теми, мети та завдань, наведено короткі теоретичні відомості та запитання для самоконтролю. У «Додатках» у вигляді таблиць подано довідковий матеріал, необхідний для виконання завдань.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУжНУ «Говерла»uk
dc.subjectовочеві культуриuk
dc.subjectкласифікаціяuk
dc.subjectпосівний матеріалuk
dc.subjectспособи розміщенняuk
dc.subjectплоща живленняuk
dc.subjectнорми висівуuk
dc.subjectспоруди закритого грунтуuk
dc.titleМетодичні рекомендації до проведення лабораторних занять з овочівництва для студентів спеціальності 203 – Садівництво та виноградарство. Частина 1. БІОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ОВОЧІВНИЦТВА.uk
dc.typeLearning Objectuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біологічні основи овочівництва_2023.pdf1.9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.