Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55334
Название: Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять з овочівництва для студентів спеціальності 203 – Садівництво та виноградарство. Частина 1. БІОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ОВОЧІВНИЦТВА.
Авторы: Садовська, Надія Петрівна
Попович, Галина Богданівна
Ключевые слова: овочеві культури, класифікація, посівний матеріал, способи розміщення, площа живлення, норми висіву, споруди закритого грунту
Дата публикации: 2023
Издательство: УжНУ «Говерла»
Библиографическое описание: Садовська Н.П., Попович Г.Б. Методичні рекомендації до проведення лабораторних занять з овочівництва для студентів спеціальності 203 – Садівництво та виноградарство. Частина 1. БІОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ОВОЧІВНИЦТВА. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2023. – 72 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації підготовлені для студентів спеціальності 203 – «Садівництво та виноградарство» біологічного факультету ДВНЗ «УжНУ». До них увійшли лабораторні роботи, передбачені до виконання робочою програмою з «Овочівництва», при засвоєнні тем Модуля 1 «Біологічні основи овочівництва». У кожній роботі, крім теми, мети та завдань, наведено короткі теоретичні відомості та запитання для самоконтролю. У «Додатках» у вигляді таблиць подано довідковий матеріал, необхідний для виконання завдань.
Тип: Learning Object
Тип публикации: Методичні рекомендації
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55334
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Біологічні основи овочівництва_2023.pdf1.9 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.