Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55754
Title: Методичні рекомендації до вивчення навчальної дисципліни «Екологічний туризм та туризм» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Туризм»
Authors: Пригара, Ольга Василівна
Кривенкова, Руслана Юріївна
Keywords: туристичний потенціал, туристичні ресурси, екологічний туризм, геотуризм, екологічний маршрут
Issue Date: 2022
Citation: Пригара О.В., Кривенкова Р.Ю. Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Екологічний туризм та геотуризм» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Туризм». Ужгород, 2022. 56 с.
Abstract: Метою вивчення навчальної дисципліни «Eкологічний туризм та геотуризм» є ознайомити здобувачів зі специфікою екологічного туризму та геотуризму в різних туристичних регіонах і країнах світу; сформувати базові знання щодо принципів, функцій, завдань, видів та об'єктів екологічного туризму та геотуризму, основних країн-лідерів та центрів у сфері екологічного туризму та геотуризму; сформувати екологічний стиль мислення та екологічну культуру студентів на основі краєзнавчого підходу, а також усвідомлення студентами необхідності екологічного виховання туристів у процесі подорожей з метою гармонізації та оптимізації відносин людини та природи в процесі туристичної діяльності; сформувати вміння та навички щодо технології розробки, організації та проведення екологічних маршрутів.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55754
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Екологічний туризм та геотуризм_2022-2023.docx105.02 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.