Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55758
Title: Робоча програма навчальної дисципліни «Екстремальні різновиди туризму» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 242 «Туризм», освітньо-професійної програми «Туризм».
Authors: Кривенкова, Руслана Юріївна
Keywords: екстремальний туризм, туристичні ресурси, рафтинг, еколого-туристичні маршрути, tourist potential, туристична галузь
Issue Date: 2021
Citation: Кривенкова Р.Ю. Робоча програма навчальної дисципліни «Екстремальні різновиди туризму» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 242 «Туризм», освітньо-професійної програми «Туризм». Ужгород: УжНУ, 2021. 19 с.
Abstract: Метою вивчення навчальної дисципліни «Eкстремальні різновиди туризму» є формування у здобувачів вищої освіти знань про особливості розвитку екстремальних різновидів туризму в різних країнах світу та в Україні зокрема, методики організації та проведення туристичних походів; формування професійних, організаційних, педагогічних, методичних знань, вмінь та навичок, необхідних для роботи у туристичній галузі. Навчальна дисципліна «Екстремальні різновиди туризму» є одним з професійно-орієнтованих курсів програми підготовки фахівців за освітньо-професійною програмою «Туризм» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та займає провідне місце в циклі вибіркових освітніх компонент. Предметом навчальної дисципліни виступає система наукових знань про різновиди екстремального туризму, їхній зміст, особливості і характеристики, вимоги до безпеки туристичної діяльності, особливості проходження складних ділянок туристичних маршрутів в залежності від різновидів екстремального туризму, а також природних та штучних перешкод.
Type: Text
Publication type: Інша текстова публікація
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55758
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.