Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55783
Title: Силабус з навчальної дисципліни "Державне управління туристичною галуззю" для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" за спеціальністю 242 "Туризм" освітньо-професійної програми "Туризм".
Authors: Кривенкова, Руслана Юріївна
Keywords: державне управління туристичною галуззю, public administration, аналіз законодавства, туристичні ресурси, туристична інфраструктура, туристична галузь
Issue Date: 2022
Citation: Кривенкова Р. Ю. Силабус з навчальної дисципліни "Державне управління туристичною галуззю" для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 24 "Сфера обслуговування" за спеціальністю 242 "Туризм" освітньо-професійної програми "Туризм". Ужгород: УжНУ, 2022. 10 с.
Abstract: Метою вивчення навчальної дисципліни «Державне управління туристичною галуззю» є формування знань та вмінь щодо вивчення державного управління в галузі туризму, аналізу роботи органів державного управління туристичною галуззю в тій чи іншій країні, підготовка конкурентоспроможних та кваліфікованих фахівців, здатних вирішувати основні завдання щодо інноваційного та дослідницького характеру в сфері державного управління туристичною галуззю. Навчальна дисципліна «Державне управління туристичною галуззю» є одним з професійно-орієнтованих курсів програми підготовки фахівців за освітньо-професійною програмою «Туризм» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти та займає провідне місце в циклі навчальних дисциплін професійної підготовки. Предметом виступає система наукових знань дослідження та окремі складові державного управління туристичною галуззю, вивчення суб’єктів формування туристичної галузі та туристичного потенціалу на державному, регіональному та місцевому рівнях управління.
Type: Text
Publication type: Інша текстова публікація
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55783
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.