Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55898
Title: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів з курсу « Фізична хімія об’єктів довкілля» ОС «Бакалавр» (спец. 101 -Екологія)
Authors: Дзямко, Віталій Михайлович
Голуб, Неля Петрівна
Козьма, Антон Антонович
Issue Date: 2023
Publisher: ПП Роман О.І.
Citation: Дзямко В.М., Голуб Н.П., Козьма А.А. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів з курсу « Фізична хімія об’єктів довкілля» ОС «Бакалавр» (спец. 101 -Екологія), Ужгород, ПП Роман О.І., 2023.112с.
Abstract: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів з курсу «Фізична хімія об’єктів довкілля» для студентів 3-го курсу навчально-наукового інституту хімії та екології ДВНЗ «УжНУ» спеціальності «Екологія та охорона навколишнього середовища». У методичних вказівках міститься інформація, необхідна для опрацювання теоретичних питань, які виносяться на самостійне вивчення та практичного розв’язування задач, а також тестових завдань. Наведена програма навчальної дисципліни «Фізична хімія об’єктів довкілля». Навчальний матеріал структурований у формі чотирьох модулів. До кожного модулю запропоновано теоретичні питання, задачі для самостійного розв’язування та тестові завдання трьох рівнів складності. Методичні вказівки містять перелік теоретичних питань з курсу «Фізична хімія об’єктів довкілля», які виносяться на самостійне вивчення; перелік теоретичних питань до заліку та екзамену, а також наведено зразки залікового та екзаменаційного варіантів завдання з курсу «Фізична хімія об’єктів довкілля» у формі тестів. Методичні вказівки можуть бути використані студентами при підготовці до лабораторних занять з курсу «Фізична хімія об’єктів довкілля», особливо в умовах дистанційного навчання.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/55898
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичної та колоїдної хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
методичка фізхімія Дзямко 2023.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.