Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57246
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorCsabai J.-
dc.contributor.authorKazlauskas М.-
dc.contributor.authorKolesnyk A.-
dc.contributor.authorHörcsik Z.-
dc.contributor.authorSzanyi M.-
dc.contributor.authorPetykó A.-
dc.date.accessioned2024-01-05T16:48:55Z-
dc.date.available2024-01-05T16:48:55Z-
dc.date.issued2019-03-
dc.identifier.citationCsabai J., , Kazlauskas М., Kolesnyk A., Hörcsik Z.,SzanyiM.,Petykó A. A vetési idő valamint kü lönböző talajjavitó és tápanyag utánpotlási módok hatása a rukkola terméshozam ára és a zöldség minőségére /Komplex vidékgazdasági és fenntarthatósági fejlesztések kutatása, szolgáltatási hálózatának kidolgozása a Kárpát-medencében.- Nyíregyháza, 2019.- Old. 51-58.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57246-
dc.description.abstractThe effects of sawing time and different soil structure improvement and fertilization methods for the ruckola production and the quality of vegetablesuk
dc.language.isohuuk
dc.publisherKomplex vidékgazdasági és fenntarthatósági fejlesztések kutatása, szolgáltatási hálózatának kidolgozása a Kárpát-medencében” EFOP-3.6.2.-16-2017-00001 azonosító számú projektuk
dc.subjectрукколаuk
dc.subjectБіотехнологіяuk
dc.subjectціна продукціїuk
dc.subjectякість продукціїuk
dc.titleA vetési idő valamint kü lönböző talajjavitó és tápanyag utánpotlási módok hatása a rukkola terméshozam ára és a zöldség minőségéreuk
dc.title.alternativeВплив часу сівби, різних способів поліпшення ґрунту та внесення поживних речовин на якість врожаю рукколи та ціну готової продукціїuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри генетики, фізіології рослин та мікробіології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konferencia-Kiadvány-EFOP-20190327.pdf8.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.