Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57246
Назва: | A vetési idő valamint kü lönböző talajjavitó és tápanyag utánpotlási módok hatása a rukkola terméshozam ára és a zöldség minőségére |
Інші назви: | Вплив часу сівби, різних способів поліпшення ґрунту та внесення поживних речовин на якість врожаю рукколи та ціну готової продукції |
Автори: | Csabai J. Kazlauskas М. Kolesnyk A. Hörcsik Z. Szanyi M. Petykó A. |
Ключові слова: | руккола, Біотехнологія, ціна продукції, якість продукції |
Дата публікації: | бер-2019 |
Видавництво: | Komplex vidékgazdasági és fenntarthatósági fejlesztések kutatása, szolgáltatási hálózatának kidolgozása a Kárpát-medencében” EFOP-3.6.2.-16-2017-00001 azonosító számú projekt |
Бібліографічний опис: | Csabai J., , Kazlauskas М., Kolesnyk A., Hörcsik Z.,SzanyiM.,Petykó A. A vetési idő valamint kü lönböző talajjavitó és tápanyag utánpotlási módok hatása a rukkola terméshozam ára és a zöldség minőségére /Komplex vidékgazdasági és fenntarthatósági fejlesztések kutatása, szolgáltatási hálózatának kidolgozása a Kárpát-medencében.- Nyíregyháza, 2019.- Old. 51-58. |
Короткий огляд (реферат): | The effects of sawing time and different soil structure improvement and fertilization methods for the ruckola production and the quality of vegetables |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57246 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри генетики, фізіології рослин та мікробіології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Konferencia-Kiadvány-EFOP-20190327.pdf | 8.05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.