Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5727
Название: Міжнародний досвід створення готельних підприємств малої місткості
Другие названия: International experience of creating hotel enterprises of small capacity
Авторы: Гусєва, О.В.
Ключевые слова: малі готелі, місткість номерного фонду, досвід створення малих готелів, показник кількості номерів на тисячу населення
Дата публикации: 2011
Издательство: Видавництво УжНУ "Говерла"
Библиографическое описание: Гусєва, О. В. Міжнародний досвід створення готельних підприємств молої місткості / О. В. Гусєва // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / Редкол.: В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, Н.М. Гапак. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2011. – Спецвип. 33. Ч.3. – С. 69–74. – Бібліогр.: с. 74 (18 назв).
Серия/номер: Економіка;
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена характеристиці функціонування малих готельних підприємств за кордоном та аналізу світового досвіту створення готельних підприємств малої місткості. Висвітлено основні переваги у роботі малих готелів. Проаналізовано середню місткість номерного фонду найпопулярніших туристичних дестинацій. Надано характеристику готельним ринкам різних країн, та визначено місце малих готелів на цих ринках. Проаналізовано структуру малих готелів за категоріями. Ключові слова: малі готелі, місткість номерного фонду, досвід створення малих готелів, показник кількості номерів на тисячу населення.
The article is devoted to description of small hotel enterprises functioning abroad and to analysis of world experience of hotel enterprises of small capacity creation. Basic advantages of small hotel operation are reflected. The average capacity number of rooms of small hotels in most popular tourist destination is analyzed. The description of hotel markets of different countries is given, and the place of small hotels is defined on the market. The structure of small hotels is analyzed by categories. Key words: small hotels, capacity number of rooms, experience of small hotel creation, index of room’s number per thousand populations.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5727
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Спецвипуск 33 Частина 3 - 2011

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД СТВОРЕННЯ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ МАЛОЇ.pdf314.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.