Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5727
Назва: Міжнародний досвід створення готельних підприємств малої місткості
Інші назви: International experience of creating hotel enterprises of small capacity
Автори: Гусєва, О.В.
Ключові слова: малі готелі, місткість номерного фонду, досвід створення малих готелів, показник кількості номерів на тисячу населення
Дата публікації: 2011
Видавництво: Видавництво УжНУ "Говерла"
Бібліографічний опис: Гусєва, О. В. Міжнародний досвід створення готельних підприємств молої місткості / О. В. Гусєва // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Економіка / Редкол.: В.П. Мікловда, М.І. Пітюлич, Н.М. Гапак. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2011. – Спецвип. 33. Ч.3. – С. 69–74. – Бібліогр.: с. 74 (18 назв).
Серія/номер: Економіка;
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена характеристиці функціонування малих готельних підприємств за кордоном та аналізу світового досвіту створення готельних підприємств малої місткості. Висвітлено основні переваги у роботі малих готелів. Проаналізовано середню місткість номерного фонду найпопулярніших туристичних дестинацій. Надано характеристику готельним ринкам різних країн, та визначено місце малих готелів на цих ринках. Проаналізовано структуру малих готелів за категоріями. Ключові слова: малі готелі, місткість номерного фонду, досвід створення малих готелів, показник кількості номерів на тисячу населення.
The article is devoted to description of small hotel enterprises functioning abroad and to analysis of world experience of hotel enterprises of small capacity creation. Basic advantages of small hotel operation are reflected. The average capacity number of rooms of small hotels in most popular tourist destination is analyzed. The description of hotel markets of different countries is given, and the place of small hotels is defined on the market. The structure of small hotels is analyzed by categories. Key words: small hotels, capacity number of rooms, experience of small hotel creation, index of room’s number per thousand populations.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/5727
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Спецвипуск 33 Частина 3 - 2011

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД СТВОРЕННЯ ГОТЕЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ МАЛОЇ.pdf314.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.