Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57317
Назва: | Шляхи підвищення конкурентоспроможності в сучасних умовах функціонування підприємств |
Автори: | Гринів, Любов Володимирівна |
Ключові слова: | конкурентоспроможність, структура середовища підприємства, шляхи підвищення конкурентоспроможності |
Дата публікації: | 2007 |
Видавництво: | Поліграфцентр "Ліра" |
Бібліографічний опис: | Гринів, Л. В. Шляхи підвищення конкурентоспроможності в сучасних умовах функціонування підприємств / Л. В. Гринів // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), М.І. Пітюлич, М.М. Бойко та ін. – Ужгород : Поліграфцентр "Ліра", 2007. – Спецвип. 22 Ч. 3. – С.136-141. – Бібліогр.:с.141 (5 назв). |
Короткий огляд (реферат): | Сучасні реалії глобалізаційної економіки ставлять перед підприємствами нові умови функціонування та примушують шукати нові засоби впливу на споживачів. В даній ситуації актуальним є аналіз структури функціонування підприємств та розробка нових шляхів підвищення конкурентоспроможності. В даній статті визначено структуру середовища підприємств, яка включає внутрішнє, операційне і загальне оточення. Також виділено предметне оточення та ринкові сили, які мають вплив на підприємства. Розглянуто тенденції глобального характеру, які мають вплив на формування макросередовища. На основі вивчення елементів оточення підприємств запропоновано 4 групи способів зростання конкурентоспроможності як реакції на зміни оточуючого середовища. |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/1dadZ4CL-AZ6GHx8pUCivD_Wu1LUTjIc1/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57317 |
ISSN: | 0869-0782 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ. Серія: Економіка. Спецвипуск - 22, Частина 3 - 2007 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тит. Ек. Спецвип. 22. Ч.ІІІ.pdf | 151.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.