Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57379
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Світлинець, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Коваль, Олександр Дмитрович | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-10T10:44:54Z | - |
dc.date.available | 2024-01-10T10:44:54Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Роман КОРСАК, Ольга СВІТЛИНЕЦЬ, Олександр КОВАЛЬ. Перспективні шляхи організації обслуговування у вітчизняній готельно-ресторанній індустрії в умовах розвитку євроінтеграційних процесів.Актуальні питання гуманітарних наук: міжвузівський збірник наукових праць молодих вчених Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка / [редактори-упорядники М. Пантюк, А. Душний, В. Ільницький, І. Зимомря]. – Дрогобич: Видавничий дім «Гельветика», 2022. – Вип. 49. Том 1. –С. 25-30 | uk |
dc.identifier.issn | ISSN 2308-4855 (Print), ISSN 2308-4863 (Online) | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57379 | - |
dc.description | Автори відмічають, що виконання європейських стандартів обслуговування у вітчизняних закладах готельно-ресторанного господарства веде до стабільного зростання показників якості на ринку гостинності. Дотримуючись усіх вимог стандарту, персонал буде працювати на певному рівні, який значно вище попереднього, що призведе до задоволеності гостей, формуванню і зростанню власної клієнтської бази. Зазначене є запорукою успішного функціонування готелів за кордоном. Чітко прописані стандарти якості обслуговування дозволять досягнути того, що кожен співробітник знає, що, як і коли йому робити, а також дадуть можливість адекватно оцінити якість його роботи | uk |
dc.description.abstract | Стаття присвячена дослідженню перспективних шляхів організації обслуговування у вітчизняній готельноресторанній індустрії в умовах розвитку євроінтеграційних процесів. Авторами наголошено, що впровадження і використання нових технологій обслуговування європейського зразку у вітчизняному готельно-ресторанному бізнесі є досить актуальною проблемою, так як сприяє підвищенню якості обслуговування клієнтів і ефективності діяльності готельно-ресторанного комплексу у цілому | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика" | uk |
dc.relation.ispartofseries | ;49 | - |
dc.subject | гостинність | uk |
dc.subject | готельно-ресторанна індустрія | - |
dc.subject | європейський ринок гостинності | - |
dc.subject | Україна | - |
dc.subject | Європейський Союз | - |
dc.subject | євроінтеграція | - |
dc.title | Перспективні шляхи організації обслуговування у вітчизняній готельно-ресторанній індустрії в умовах розвитку євроінтеграційних процесів | uk |
dc.title.alternative | PROSPECTIVE WAYS OF ORGANIZATION OF SERVICE IN DOMESTIC HOTEL AND RESTAURANT INDUSTRY IN CONDITIONS OF EUROPEAN INTEGRATION DEVELOPMENT | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aphn-journal.in.ua_49_1_2022.pdf | 4.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.