Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57841
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTodorova, Nataliya-
dc.date.accessioned2024-01-23T12:10:39Z-
dc.date.available2024-01-23T12:10:39Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationTodorova, N. Discovering folk crafts and gastronomy as components of the common cultural heritage of the Karpathian Euroregion experience of cross-border cooperation / N. Todorova // Міжнародний науковий вісник : зб. наук. пр. / голов. ред. І. В. Артьомов. – Ужгород : ДВНЗ "УжНУ", 2022. – №Вип. 1-2 (25-26) : За матеріалами міжнародної інтернет-конференції "Підвищення якості європейських студій через співпрацю із закладами вищої освіти сусідніх країн-членів ЄС" та конкурсу студентських наукових робіт "Імпл. – С. 77–84. – Бібліогр.: с. 83–84 (15 назв). – Рез.: укр., англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57841-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1a79kti20Z0UVr93cAPwNxCvxag7S10sV/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractСтаттю присвячено практичній реалізації міжнародного проєкту КРА’ГАС – «Промоція ремесел та гастрономії як невід’ємних складових культурної спадщини Карпатського єврорегіону» ID: HUSKROUA/1702/3.1/0027 (2019-2021) як прикладу транскордонного співробітництва трьох університетів і трьох бізнес-установ з Угорщини, Румунії та України з метою застосування інноваційного підходу до розширення культурного та туристичного потенціалу ремесел та гастрономії на їхніх прикордонних територіях.uk
dc.description.abstractThe paper considers the case of the international project KRA’GAS – “Promotion of Crafts and Gastronomy, as Relevant Components of the Cultural Heritage of the Carpathian Euroregion”, ID: HUSKROUA/1702/3.1/0027 (2019-2021) as an example of cross-border cooperation of three universities and three businesses from Hungary, Romania and Ukraine in order to test an innovative approach in boosting the heritage and touristic potential of crafts and gastronomy in their border territories.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ "УжНУ"uk
dc.relation.ispartofseriesМіжнародний науковий вісник;-
dc.subjectакадемічна мережа професійних контактівuk
dc.subjectкультурний туризмuk
dc.subjectприкордонні територіїuk
dc.subjectантропологічний аналізuk
dc.subjectтематичний маршрутuk
dc.subjectacademic networkinguk
dc.subjectculture tourismuk
dc.subjectborder territoriesuk
dc.subjectanthropological analysisuk
dc.titleDiscovering folk crafts and gastronomy as components of the common cultural heritage of the Karpathian Euroregion experience of cross-border cooperationuk
dc.title.alternativeСтаттю присвячено практичній реалізації міжнародного проєкту КРА’ГАС – «Промоція ремесел та гастрономії як невід’ємних складових культурної спадщини Карпатського єврорегіону» ID: HUSKROUA/1702/3.1/0027 (2019-2021) як прикладу транскордонного співробітництва трьох університетів і трьох бізнес-установ з Угорщини, Румунії та України з метою застосування інноваційного підходу до розширення культурного та туристичного потенціалу ремесел та гастрономії на їхніх прикордонних територіях.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Міжнародний науковий вісник. Випуск 1-2 (25-26) 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DISCOVERING FOLK.pdf586.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.