Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57841
Название: Discovering folk crafts and gastronomy as components of the common cultural heritage of the Karpathian Euroregion experience of cross-border cooperation
Другие названия: Статтю присвячено практичній реалізації міжнародного проєкту КРА’ГАС – «Промоція ремесел та гастрономії як невід’ємних складових культурної спадщини Карпатського єврорегіону» ID: HUSKROUA/1702/3.1/0027 (2019-2021) як прикладу транскордонного співробітництва трьох університетів і трьох бізнес-установ з Угорщини, Румунії та України з метою застосування інноваційного підходу до розширення культурного та туристичного потенціалу ремесел та гастрономії на їхніх прикордонних територіях.
Авторы: Todorova, Nataliya
Ключевые слова: академічна мережа професійних контактів, культурний туризм, прикордонні території, антропологічний аналіз, тематичний маршрут, academic networking, culture tourism, border territories, anthropological analysis
Дата публикации: 2022
Издательство: ДВНЗ "УжНУ"
Библиографическое описание: Todorova, N. Discovering folk crafts and gastronomy as components of the common cultural heritage of the Karpathian Euroregion experience of cross-border cooperation / N. Todorova // Міжнародний науковий вісник : зб. наук. пр. / голов. ред. І. В. Артьомов. – Ужгород : ДВНЗ "УжНУ", 2022. – №Вип. 1-2 (25-26) : За матеріалами міжнародної інтернет-конференції "Підвищення якості європейських студій через співпрацю із закладами вищої освіти сусідніх країн-членів ЄС" та конкурсу студентських наукових робіт "Імпл. – С. 77–84. – Бібліогр.: с. 83–84 (15 назв). – Рез.: укр., англ.
Серия/номер: Міжнародний науковий вісник;
Краткий осмотр (реферат): Статтю присвячено практичній реалізації міжнародного проєкту КРА’ГАС – «Промоція ремесел та гастрономії як невід’ємних складових культурної спадщини Карпатського єврорегіону» ID: HUSKROUA/1702/3.1/0027 (2019-2021) як прикладу транскордонного співробітництва трьох університетів і трьох бізнес-установ з Угорщини, Румунії та України з метою застосування інноваційного підходу до розширення культурного та туристичного потенціалу ремесел та гастрономії на їхніх прикордонних територіях.
The paper considers the case of the international project KRA’GAS – “Promotion of Crafts and Gastronomy, as Relevant Components of the Cultural Heritage of the Carpathian Euroregion”, ID: HUSKROUA/1702/3.1/0027 (2019-2021) as an example of cross-border cooperation of three universities and three businesses from Hungary, Romania and Ukraine in order to test an innovative approach in boosting the heritage and touristic potential of crafts and gastronomy in their border territories.
Описание: https://drive.google.com/file/d/1a79kti20Z0UVr93cAPwNxCvxag7S10sV/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57841
Располагается в коллекциях:Міжнародний науковий вісник. Випуск 1-2 (25-26) 2022

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
DISCOVERING FOLK.pdf586.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.