Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57841
Назва: Discovering folk crafts and gastronomy as components of the common cultural heritage of the Karpathian Euroregion experience of cross-border cooperation
Інші назви: Статтю присвячено практичній реалізації міжнародного проєкту КРА’ГАС – «Промоція ремесел та гастрономії як невід’ємних складових культурної спадщини Карпатського єврорегіону» ID: HUSKROUA/1702/3.1/0027 (2019-2021) як прикладу транскордонного співробітництва трьох університетів і трьох бізнес-установ з Угорщини, Румунії та України з метою застосування інноваційного підходу до розширення культурного та туристичного потенціалу ремесел та гастрономії на їхніх прикордонних територіях.
Автори: Todorova, Nataliya
Ключові слова: академічна мережа професійних контактів, культурний туризм, прикордонні території, антропологічний аналіз, тематичний маршрут, academic networking, culture tourism, border territories, anthropological analysis
Дата публікації: 2022
Видавництво: ДВНЗ "УжНУ"
Бібліографічний опис: Todorova, N. Discovering folk crafts and gastronomy as components of the common cultural heritage of the Karpathian Euroregion experience of cross-border cooperation / N. Todorova // Міжнародний науковий вісник : зб. наук. пр. / голов. ред. І. В. Артьомов. – Ужгород : ДВНЗ "УжНУ", 2022. – №Вип. 1-2 (25-26) : За матеріалами міжнародної інтернет-конференції "Підвищення якості європейських студій через співпрацю із закладами вищої освіти сусідніх країн-членів ЄС" та конкурсу студентських наукових робіт "Імпл. – С. 77–84. – Бібліогр.: с. 83–84 (15 назв). – Рез.: укр., англ.
Серія/номер: Міжнародний науковий вісник;
Короткий огляд (реферат): Статтю присвячено практичній реалізації міжнародного проєкту КРА’ГАС – «Промоція ремесел та гастрономії як невід’ємних складових культурної спадщини Карпатського єврорегіону» ID: HUSKROUA/1702/3.1/0027 (2019-2021) як прикладу транскордонного співробітництва трьох університетів і трьох бізнес-установ з Угорщини, Румунії та України з метою застосування інноваційного підходу до розширення культурного та туристичного потенціалу ремесел та гастрономії на їхніх прикордонних територіях.
The paper considers the case of the international project KRA’GAS – “Promotion of Crafts and Gastronomy, as Relevant Components of the Cultural Heritage of the Carpathian Euroregion”, ID: HUSKROUA/1702/3.1/0027 (2019-2021) as an example of cross-border cooperation of three universities and three businesses from Hungary, Romania and Ukraine in order to test an innovative approach in boosting the heritage and touristic potential of crafts and gastronomy in their border territories.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1a79kti20Z0UVr93cAPwNxCvxag7S10sV/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/57841
Розташовується у зібраннях:Міжнародний науковий вісник. Випуск 1-2 (25-26) 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
DISCOVERING FOLK.pdf586.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.