Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59633
Назва: | Вплив лігніту на схожість насіння і деякі фізіолого-біохімічні показники у рослин озимої пшениці Одеська 66 |
Інші назви: | Thе influence of thе lignit on thе similarity of seeds and Some physiologic biochemical proofes in thе sprouts of Тhе wheaf Odeska 66. |
Автори: | Білик, Петро Петрович Ходак, Валерій Олексійович Лошак, В. В. |
Дата публікації: | 1999 |
Видавництво: | ВАТ "Патент" |
Бібліографічний опис: | Білик, П. П. Вплив лігніту на схожість насіння і деякі фізіолого-біохімічні показники у рослин озимої пшениці Одеська 66 / П. П. Білик, В. О. Ходак, В. В. Лошак // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 165-167. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Бібліогр.: с. 167 (5 назв). – Рез. англ., укр. |
Серія/номер: | Біологія; |
Короткий огляд (реферат): | The influence of the lignit on the gernunoetion of seeds and some physiologic -biochemical proofes in the sprouts of the winfer wheaf Odeska 66. was studied. The , positive influence of the blend of lignit and soil on the similarity of seeds, the gronet qf the sprouts, the accumulation of dry substanees and the contents of К 20 is shown. The positive influense of the blend of lignit and soil. ( 1: 1) on the contents of the nitrogen and protein in the sprouts of wheat is also shown. |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/1WDRBuF-izYSRWIwlrBv2qS2ea9Ja_5z6/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59633 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.