Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59638
Назва: Сортові особливості накопичення N, P, K органами винограду
Інші назви: Free n, р, к conтent in grapevine organs
Автори: Данканич, Т. К.
Белчгазі, Віра Йосипівна
Дата публікації: 1999
Видавництво: ВАТ " Патент"
Бібліографічний опис: Данканич, Т. К. Сортові особливості накопичення N, P, K органами винограду / Т. К. Данканич, В. Й. Белчгазі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 172-174. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Бібліогр.: с. 174 (6 назв). – Рез. англ., укр.
Серія/номер: Біологія;
Короткий огляд (реферат): In the leaves and shoots of early and late ripening varieties of grapivines' the content of mineral elements (N, Р, К). reduces durind the vegetation. The late ripening varieties accumulate more N, Р, і< then those ripening. early.
Опис: https://drive.google.com/file/d/16Z5L0OCSL7UX5VjPMR88VpqYQ-6ejHJY/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59638
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка.pdf1.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.