Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59638
Title: Сортові особливості накопичення N, P, K органами винограду
Other Titles: Free n, р, к conтent in grapevine organs
Authors: Данканич, Т. К.
Белчгазі, Віра Йосипівна
Issue Date: 1999
Publisher: ВАТ " Патент"
Citation: Данканич, Т. К. Сортові особливості накопичення N, P, K органами винограду / Т. К. Данканич, В. Й. Белчгазі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), Ю.І. Крочко, М.В. Бровді. – Ужгород : ВАТ "Патент", 1999. – Вип. 6. – С. 172-174. – (Поличка "Карпатського краю" ; №1(101)). – Бібліогр.: с. 174 (6 назв). – Рез. англ., укр.
Series/Report no.: Біологія;
Abstract: In the leaves and shoots of early and late ripening varieties of grapivines' the content of mineral elements (N, Р, К). reduces durind the vegetation. The late ripening varieties accumulate more N, Р, і< then those ripening. early.
Description: https://drive.google.com/file/d/16Z5L0OCSL7UX5VjPMR88VpqYQ-6ejHJY/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/59638
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 6 - 1999

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.