Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60353
Title: | Culture of foreign communication as an important part of professional competence of the modern specialist |
Other Titles: | Культура іншомовного спілкування як важлива складова професійної компетентності сучасного фахівця |
Authors: | Kozubovska, I. Rohach, L. Козубовська, Ірина Василівна Рогач, Леся Валеріанівна |
Keywords: | спілкування, уміння професійного іншомовного спілкування, професійна діяльність, фахівці, communication, skills of professional foreign communication, professional activity, specialists |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Rohach L. Culture of foreign communication as an important part of professional competence of the modern specialist / I. Kozubovska, L. Rohach // The scientific heritage. – 2019. – No 42 (4). – P. 30 – 35. |
Abstract: | В статті розглядаються питання важливої ролі іншомовного спілкування в різних сферах професійної діяльності. Підкреслюється, що вміння іншомовного спілкування є важливою складовою професійної ком-петентності сучасного фахівця. Наголошується на необхідності формування вмінь іншомовного спілку-вання у процесі професійної підготовки фахівців у вищих навчальних закладах. In this article the questions of the important role of foreign communication in the different fields of professional activity are considered. It is underlined that the skills of foreign communication are an essential part of professional competence of modern specialists. The necessity of formation of foreign communication skills in the process of professional training in the higher educational establishment has been discussed. |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60353 |
ISSN: | 9215 — 0365 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри англійської філології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
CULTURE OF FOREIGN.pdf | 560.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.