Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60353
Назва: Culture of foreign communication as an important part of professional competence of the modern specialist
Інші назви: Культура іншомовного спілкування як важлива складова професійної компетентності сучасного фахівця
Автори: Kozubovska, I.
Rohach, L.
Козубовська, Ірина Василівна
Рогач, Леся Валеріанівна
Ключові слова: спілкування, уміння професійного іншомовного спілкування, професійна діяльність, фахівці, communication, skills of professional foreign communication, professional activity, specialists
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Rohach L. Culture of foreign communication as an important part of professional competence of the modern specialist / I. Kozubovska, L. Rohach // The scientific heritage. – 2019. – No 42. – P. 30 – 35.
Короткий огляд (реферат): В статті розглядаються питання важливої ролі іншомовного спілкування в різних сферах професійної діяльності. Підкреслюється, що вміння іншомовного спілкування є важливою складовою професійної ком-петентності сучасного фахівця. Наголошується на необхідності формування вмінь іншомовного спілку-вання у процесі професійної підготовки фахівців у вищих навчальних закладах.
In this article the questions of the important role of foreign communication in the different fields of professional activity are considered. It is underlined that the skills of foreign communication are an essential part of professional competence of modern specialists. The necessity of formation of foreign communication skills in the process of professional training in the higher educational establishment has been discussed.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60353
ISSN: 9215 — 0365
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри англійської філології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CULTURE OF FOREIGN.pdf560.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.