Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60725
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баті, Вікторія Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Бойко, Надія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-05T14:11:19Z | - |
dc.date.available | 2024-04-05T14:11:19Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Баті В. В., Бойко Н. В. Біологічні властивості штамів лактобактерій виділених із продуктів харчування рослинного походження та їстівних рослин. Scientific journal «Science Rise». 2016. №8/1, Т.25. С. 6-14. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60725 | - |
dc.description | The biological properties of Lactobacilli, isolated from ethnical foods and edible plants of the Black Sea region’ countries had been studied. These strains characterized by specific antagonistic properties and the ability to modulate host local immune response. Thus these strains could be used as microbial starters in the production of newly designed fermented foods of plant origin with predicted properties or as basic components of pro- or synbiotics | uk |
dc.description.abstract | Вивчено біологічні властивості лактобактерій, ізольованих із етнічних страв і їстівних рослин країн ре гіону Чорного моря. Дані штами характеризуються специфічними антагоністичними властивостями та здатністю модулювати локальну імунну відповідь організму, тому вони можуть використовуватись як закваски у виготовленні новітніх ферментованих харчових продуктів із заданими властивостями і як компоненти про- чи синбіотичних біопрепаратів | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Scientific journal «Science Rise». | uk |
dc.relation.ispartofseries | ;№8/1, Т. 25. | - |
dc.subject | лактобактерії, етнічні ферментовані продукти харчування, антагоністична актив ність, чутливість до антибіотиків, імуномодуляторний в | uk |
dc.subject | Keywords: lactobacilli, ethnical fermented foods, antagonistic activity, sensitivity to antibiotics, immunomodula tory effects | uk |
dc.title | Біологічні властивості штамів лактобактерій виділених із продуктів харчування рослинного походження та їстівних рослин. | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри мікробіології, вірусології та імунології з курсом інфекційних хвороб |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
biologichni-vlastivosti-shtamiv-laktobakteriy-vidilenih-iz-produktiv-harchuvannya-roslinnogo-pohodzhennya-ta-yistivnih-roslin.pdf | 699.19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.