Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60725
Назва: Біологічні властивості штамів лактобактерій виділених із продуктів харчування рослинного походження та їстівних рослин.
Автори: Баті, Вікторія Віталіївна
Бойко, Надія Володимирівна
Ключові слова: лактобактерії, етнічні ферментовані продукти харчування, антагоністична актив ність, чутливість до антибіотиків, імуномодуляторний в, Keywords: lactobacilli, ethnical fermented foods, antagonistic activity, sensitivity to antibiotics, immunomodula tory effects
Дата публікації: 2016
Видавництво: Scientific journal «Science Rise».
Бібліографічний опис: Баті В. В., Бойко Н. В. Біологічні властивості штамів лактобактерій виділених із продуктів харчування рослинного походження та їстівних рослин. Scientific journal «Science Rise». 2016. №8/1, Т.25. С. 6-14.
Серія/номер: ;№8/1, Т. 25.
Короткий огляд (реферат): Вивчено біологічні властивості лактобактерій, ізольованих із етнічних страв і їстівних рослин країн ре гіону Чорного моря. Дані штами характеризуються специфічними антагоністичними властивостями та здатністю модулювати локальну імунну відповідь організму, тому вони можуть використовуватись як закваски у виготовленні новітніх ферментованих харчових продуктів із заданими властивостями і як компоненти про- чи синбіотичних біопрепаратів
Опис: The biological properties of Lactobacilli, isolated from ethnical foods and edible plants of the Black Sea region’ countries had been studied. These strains characterized by specific antagonistic properties and the ability to modulate host local immune response. Thus these strains could be used as microbial starters in the production of newly designed fermented foods of plant origin with predicted properties or as basic components of pro- or synbiotics
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60725
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри мікробіології, вірусології та імунології з курсом інфекційних хвороб



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.