Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60795
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorГуштан, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorМалец, Віктор Дюлович-
dc.date.accessioned2024-04-09T06:59:11Z-
dc.date.available2024-04-09T06:59:11Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКорсак Р.В., Гуштан Т.В., Малец В.Д. СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА ПРОБЛЕМАТИКА ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ УКРАЇНИ В КРИЗОВИХ УМОВАХ. ПРИЧОРНОМОРСЬКІ ЕКОНОМІЧНІ СТУДІЇ.Випуск 85. 2024. С. 30-35.uk
dc.identifier.issnISSN (Print): 2524-0897-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/60795-
dc.descriptionВикликами сучасного глобального ринку гостинності, як одного із найперспективніших секторів економіки є – інтеграція підприємств готельно-ресторанного бізнесу нашої держави у світовий ринок послуг, через систему впровадження єдиних стандартів безпеки харчового виробництва країн учасниць Комісії Кодексу Аліментаріус на базі принципів та положень системи контролю харчової безпеки НАССР. Сьогодні, вирішення актуальних питань підвищення якості продукції та послуг за умови впровадження ефективної системи управління якістю – це необхідність впровадження принципів системи НАССР на вітчизняних підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. Зазначене являється не лише ефек- тивним інструментом контролю якості продукції та послуг готельно-ресторанного закладу, але й одним з чинників його потенційного соціально-економічного розвитку на ринку гостинності України.uk
dc.description.abstractСтаття присвячена дослідженню соціально-економічної проблематики впровадження системи НАССР у готельно-ресторанному бізнесі України в умовах кризи. Інтеграція України в європейський простір вимагає повної відповідності нормам Євросоюзу, а відповідно і вирішення питань підвищення якості продукції та послуг шляхом впровадження системи НАССР на вітчизняних підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. В світлі кризових подій спричинених воєнними діями на території України зазначена проблематика стала ще більш актуальною адже сектор економіки, що потребує впровадження системи НАССР є одним з найперспективніших в плані економічного зростання. Підприємства часто відносяться до НАССР або як до «декоративного» заходу, або змушені ним займатися в силу обов’язковості впровадження. Ефект від впровадженого HACCP, навіть не від реально впровадженого, а від отриманого сертифіката відповідності, мають підприємства, для яких це в першу чергу маркетингові переваги.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавничий дім«Гельветика»uk
dc.subjectУкраїна, соціально-економічна проблематика, НАССР, система харчової безпеки, Кодекс Аліментаріус, готельно-ресторанні підприємства, COVID-19.uk
dc.titleСОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА ПРОБЛЕМАТИКА ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ УКРАЇНИ В КРИЗОВИХ УМОВАХuk
dc.title.alternativeSOCIO-ECONOMIC ISSUES OF IMPLEMENTING THE HACCP SYSTEM IN THE HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS OF UKRAINE IN CRISIS CONDITIONSuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ПРЕС № 85 (2024) стаття.pdf528.27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.