Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61087
Название: | Вивчення сортової стійкості квасолі до збудників бактеріозів серологічним методом |
Другие названия: | Study of thе haricot sort resistance tо bacterial agents bу serological methods |
Авторы: | Петак, Г. М Бойко, Н. В. |
Дата публикации: | 2000 |
Издательство: | М- Студія |
Библиографическое описание: | Петак, Г. М. Вивчення сортової стійкості квасолі до збудників бактеріозів серологічним методом / Г. М. Петак, Н. В. Бойко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія. – Ужгород, 2000. – Вип. 8. – С. 79-80. – Бібліогр.: с. 80 (14 назв). – Рез., англ. |
Серия/номер: | Біологія; |
Краткий осмотр (реферат): | Таким чином, в результаті проведених нами досліджень підтверджено, що здатністю тривалий час виживати на поверхні листкової пластинки й уражати нестійку рослину- господаря володіли ті бактеріальні штами, які містили спільні антигенні субстанції. При відсутності споріднених антигенів між рослиноюrосподарем і фітопатогеном тест-рослини залишалися імунологічно стійкими до ураження. Sort stability haricot to the typical and unrepresentative phytoathogens has been studied. Antigenic affinity between host-plant and phytopathogenic agents has also been studied in the article. We found out that well-revealed intensity of agglutination is observed between untypical haricot sort and their typical phytopathogens. |
Описание: | https://drive.google.com/file/d/1y6ZUrxZy3j0747xsg7ZSjWvLEdcTtsUO/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61087 |
Располагается в коллекциях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 8. 2000 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 1.52 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.