Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61673
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРєшнова, С. Ф.-
dc.contributor.authorГорбатенко, І. Ю.-
dc.date.accessioned2024-05-02T06:48:40Z-
dc.date.available2024-05-02T06:48:40Z-
dc.date.issued2000-
dc.identifier.citationРєшнова, С. Ф. Морфологічні особливості та продуктивність перцю та баклажану при дії фузікокцину / С. Ф. Рєшнова, І. Ю. Горбатенко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В. І. Ніколайчук (гол. ред.), Ю. І. Крочко та ін. – Ужгород : УжНУ, 2000. – Вип. 7. – C. 58-61. – (Поличка "Карпатського краю" ; №3(121)). – Бібліогр.: с. 61 (8 назв). – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61673-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/17cXPt7Fzx2ON4sCBYvczbRhnkCLirEff/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractБіологічно активні речовини використовують в сільському господарстві для активації процесів метаболізму, що веде до підвищення врожайності, акумулювання у плодах амінокислот, білків, вітамінів, а також до підвищення загальної стійкості організму до абіотичної дії довкілля, в тому числі і патогенних мікроорганізмів.uk
dc.description.abstractMorphological, physiological, biochemical indices and productivity were studied in eggplant ant sweet pepper under fusicoccin and ivine seeds treatment.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВАТ " Патент"uk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleМорфологічні особливості та продуктивність перцю та баклажану при дії фузікокцинуuk
dc.title.alternativeMorphological peculiarities and productivity of sweef pepper and eqgplanг under fusicocqn effecг.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:2000 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Біологія. Випуск 7

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf383.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.