Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61673
Название: Морфологічні особливості та продуктивність перцю та баклажану при дії фузікокцину
Другие названия: Morphological peculiarities and productivity of sweef pepper and eqgplanг under fusicocqn effecг.
Авторы: Рєшнова, С. Ф.
Горбатенко, І. Ю.
Дата публикации: 2000
Издательство: ВАТ " Патент"
Библиографическое описание: Рєшнова, С. Ф. Морфологічні особливості та продуктивність перцю та баклажану при дії фузікокцину / С. Ф. Рєшнова, І. Ю. Горбатенко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В. І. Ніколайчук (гол. ред.), Ю. І. Крочко та ін. – Ужгород : УжНУ, 2000. – Вип. 7. – C. 58-61. – (Поличка "Карпатського краю" ; №3(121)). – Бібліогр.: с. 61 (8 назв). – Рез. англ.
Серия/номер: Біологія;
Краткий осмотр (реферат): Біологічно активні речовини використовують в сільському господарстві для активації процесів метаболізму, що веде до підвищення врожайності, акумулювання у плодах амінокислот, білків, вітамінів, а також до підвищення загальної стійкості організму до абіотичної дії довкілля, в тому числі і патогенних мікроорганізмів.
Morphological, physiological, biochemical indices and productivity were studied in eggplant ant sweet pepper under fusicoccin and ivine seeds treatment.
Описание: https://drive.google.com/file/d/17cXPt7Fzx2ON4sCBYvczbRhnkCLirEff/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61673
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 7. 2000

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титулка.pdf383.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.