Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61673
Title: Морфологічні особливості та продуктивність перцю та баклажану при дії фузікокцину
Other Titles: Morphological peculiarities and productivity of sweef pepper and eqgplanг under fusicocqn effecг.
Authors: Рєшнова, С. Ф.
Горбатенко, І. Ю.
Issue Date: 2000
Publisher: ВАТ " Патент"
Citation: Рєшнова, С. Ф. Морфологічні особливості та продуктивність перцю та баклажану при дії фузікокцину / С. Ф. Рєшнова, І. Ю. Горбатенко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В. І. Ніколайчук (гол. ред.), Ю. І. Крочко та ін. – Ужгород : УжНУ, 2000. – Вип. 7. – C. 58-61. – (Поличка "Карпатського краю" ; №3(121)). – Бібліогр.: с. 61 (8 назв). – Рез. англ.
Series/Report no.: Біологія;
Abstract: Біологічно активні речовини використовують в сільському господарстві для активації процесів метаболізму, що веде до підвищення врожайності, акумулювання у плодах амінокислот, білків, вітамінів, а також до підвищення загальної стійкості організму до абіотичної дії довкілля, в тому числі і патогенних мікроорганізмів.
Morphological, physiological, biochemical indices and productivity were studied in eggplant ant sweet pepper under fusicoccin and ivine seeds treatment.
Description: https://drive.google.com/file/d/17cXPt7Fzx2ON4sCBYvczbRhnkCLirEff/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61673
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 7. 2000

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf383.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.