Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61673
Title: | Морфологічні особливості та продуктивність перцю та баклажану при дії фузікокцину |
Other Titles: | Morphological peculiarities and productivity of sweef pepper and eqgplanг under fusicocqn effecг. |
Authors: | Рєшнова, С. Ф. Горбатенко, І. Ю. |
Issue Date: | 2000 |
Publisher: | ВАТ " Патент" |
Citation: | Рєшнова, С. Ф. Морфологічні особливості та продуктивність перцю та баклажану при дії фузікокцину / С. Ф. Рєшнова, І. Ю. Горбатенко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В. І. Ніколайчук (гол. ред.), Ю. І. Крочко та ін. – Ужгород : УжНУ, 2000. – Вип. 7. – C. 58-61. – (Поличка "Карпатського краю" ; №3(121)). – Бібліогр.: с. 61 (8 назв). – Рез. англ. |
Series/Report no.: | Біологія; |
Abstract: | Біологічно активні речовини використовують в сільському господарстві для активації процесів метаболізму, що веде до підвищення врожайності, акумулювання у плодах амінокислот, білків, вітамінів, а також до підвищення загальної стійкості організму до абіотичної дії довкілля, в тому числі і патогенних мікроорганізмів. Morphological, physiological, biochemical indices and productivity were studied in eggplant ant sweet pepper under fusicoccin and ivine seeds treatment. |
Description: | https://drive.google.com/file/d/17cXPt7Fzx2ON4sCBYvczbRhnkCLirEff/view?usp=sharing |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61673 |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 7. 2000 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 383.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.