Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61673
Назва: | Морфологічні особливості та продуктивність перцю та баклажану при дії фузікокцину |
Інші назви: | Morphological peculiarities and productivity of sweef pepper and eqgplanг under fusicocqn effecг. |
Автори: | Рєшнова, С. Ф. Горбатенко, І. Ю. |
Дата публікації: | 2000 |
Видавництво: | ВАТ " Патент" |
Бібліографічний опис: | Рєшнова, С. Ф. Морфологічні особливості та продуктивність перцю та баклажану при дії фузікокцину / С. Ф. Рєшнова, І. Ю. Горбатенко // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В. І. Ніколайчук (гол. ред.), Ю. І. Крочко та ін. – Ужгород : УжНУ, 2000. – Вип. 7. – C. 58-61. – (Поличка "Карпатського краю" ; №3(121)). – Бібліогр.: с. 61 (8 назв). – Рез. англ. |
Серія/номер: | Біологія; |
Короткий огляд (реферат): | Біологічно активні речовини використовують в сільському господарстві для активації процесів метаболізму, що веде до підвищення врожайності, акумулювання у плодах амінокислот, білків, вітамінів, а також до підвищення загальної стійкості організму до абіотичної дії довкілля, в тому числі і патогенних мікроорганізмів. Morphological, physiological, biochemical indices and productivity were studied in eggplant ant sweet pepper under fusicoccin and ivine seeds treatment. |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/17cXPt7Fzx2ON4sCBYvczbRhnkCLirEff/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/61673 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 7. 2000 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 383.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.