Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62246
Title: Зародження румунської літератури у процесі формування румунської мови
Authors: Дацьо, Оксана Григорівна
Швед, Емілія Василівна
Issue Date: 2024
Publisher: ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Зародження румунської літератури у процесі формування румунської мови : навчально-методичні розробки з курсу «Історія румунської літератури». / уклад. : Т. О. Дацьо, Е. В. Швед. –Ужгород : УжНУ, 2024. – 84 с.
Abstract: Навчальна дисципліна «Історія румунської літератури» представляє собою важливий предмет у системі навчання, оскільки є одним із основних компонентів освітньої програми предметної підготовки студентів. Курс спрямовано на вивчення румунської художньої літератури в її історичному розвитку, у зв’язку з розвитком суспільства та його культури, простежуючи загальнонаціональні тенденції розвитку румунської літератури. Метою курсу є навчити студентів правильно зрозуміти й осягнути історичний процес розвитку румунської літератури, його закономірності та особливості, що складає загальносвітову культурну спадщину румунського народу; розкрити національну своєрідність розвитку румунської літератури; зробити аналіз різних напрямів в літературі та показати причини їх появи та взаємозв'язок. Цей посібник є допоміжним джерелом курсу Історія румунської літератури і розрахований на студентів 014.027 Середня освіта. Румунська мова і література. Англійська мова і література.
Description: Затверджено на засіданні кафедри романських мов та зарубіжної літератури. Протокол № 8 від 24 квітня 2024 р. Затверджено Вченою радою факультету іноземної філології ДВНЗ «УжНУ». Протокол № 4 від 29 квітня 2024 р.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62246
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри романських мов та зарубіжної літератури

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Зародження румунської літератури_ок.pdf799.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.