Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62285
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorҐоца, Еріка Дюловна-
dc.date.accessioned2024-05-22T06:58:28Z-
dc.date.available2024-05-22T06:58:28Z-
dc.date.issued2000-
dc.identifier.citationҐоца, Е. Д. Назви їжі, пов’язані з часом її споживання, в Українських говорах Карпат/ Е. Д. Ґоца // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Філологія / ред.кол.: В.В. Барчан (гол. ред.), Л.О. Белей, О.Д. Пискач та ін. – Ужгород : Поліграфцентр "Ліра", 2000. – Вип. 4. – С. 8-11. – Бібліогр. : с. 11 (38 назв). – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62285-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1B4iM5y4yQcTfHbzKTjxqRdAYL9JrkjuL/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractThe article deals with the lexico-etymological and territorial characteristics of names closely connected with the notions «food in general», «breakfast», «dinner», «meals between dinner and supper» and «supper». The investigation was held on the factual material, collected bу the author in the Ukrainian dialects of the Carpathians.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПоліграфцентр "Ліра"uk
dc.titleНазви їжі, пов’язані з часом її споживання, в Українських говорах Карпатuk
dc.title.alternativeТhе names of food, connected with thе tіmе of its nutrition, in thе Ukrainian Carpathian dialectsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Філологія. Випуск 4 – 2000

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тит. Філ. Вип. 9. 2004.pdf154.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.