Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62285
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ґоца, Еріка Дюловна | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-22T06:58:28Z | - |
dc.date.available | 2024-05-22T06:58:28Z | - |
dc.date.issued | 2000 | - |
dc.identifier.citation | Ґоца, Е. Д. Назви їжі, пов’язані з часом її споживання, в Українських говорах Карпат/ Е. Д. Ґоца // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Філологія / ред.кол.: В.В. Барчан (гол. ред.), Л.О. Белей, О.Д. Пискач та ін. – Ужгород : Поліграфцентр "Ліра", 2000. – Вип. 4. – С. 8-11. – Бібліогр. : с. 11 (38 назв). – Рез. англ. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62285 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/1B4iM5y4yQcTfHbzKTjxqRdAYL9JrkjuL/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | The article deals with the lexico-etymological and territorial characteristics of names closely connected with the notions «food in general», «breakfast», «dinner», «meals between dinner and supper» and «supper». The investigation was held on the factual material, collected bу the author in the Ukrainian dialects of the Carpathians. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Поліграфцентр "Ліра" | uk |
dc.title | Назви їжі, пов’язані з часом її споживання, в Українських говорах Карпат | uk |
dc.title.alternative | Тhе names of food, connected with thе tіmе of its nutrition, in thе Ukrainian Carpathian dialects | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Располагается в коллекциях: | 2000 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Філологія. Випуск 4 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тит. Філ. Вип. 9. 2004.pdf | 154.58 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.