Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62285
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorҐоца, Еріка Дюловна-
dc.date.accessioned2024-05-22T06:58:28Z-
dc.date.available2024-05-22T06:58:28Z-
dc.date.issued2000-
dc.identifier.citationҐоца, Е. Д. Назви їжі, пов’язані з часом її споживання, в Українських говорах Карпат/ Е. Д. Ґоца // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Філологія / ред.кол.: В.В. Барчан (гол. ред.), Л.О. Белей, О.Д. Пискач та ін. – Ужгород : Поліграфцентр "Ліра", 2000. – Вип. 4. – С. 8-11. – Бібліогр. : с. 11 (38 назв). – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62285-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1B4iM5y4yQcTfHbzKTjxqRdAYL9JrkjuL/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractThe article deals with the lexico-etymological and territorial characteristics of names closely connected with the notions «food in general», «breakfast», «dinner», «meals between dinner and supper» and «supper». The investigation was held on the factual material, collected bу the author in the Ukrainian dialects of the Carpathians.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПоліграфцентр "Ліра"uk
dc.titleНазви їжі, пов’язані з часом її споживання, в Українських говорах Карпатuk
dc.title.alternativeТhе names of food, connected with thе tіmе of its nutrition, in thе Ukrainian Carpathian dialectsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:2000 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Філологія. Випуск 4

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тит. Філ. Вип. 9. 2004.pdf154.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.