Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62285
Назва: Назви їжі, пов’язані з часом її споживання, в Українських говорах Карпат
Інші назви: Тhе names of food, connected with thе tіmе of its nutrition, in thе Ukrainian Carpathian dialects
Автори: Ґоца, Еріка Дюловна
Дата публікації: 2000
Видавництво: Поліграфцентр "Ліра"
Бібліографічний опис: Ґоца, Е. Д. Назви їжі, пов’язані з часом її споживання, в Українських говорах Карпат/ Е. Д. Ґоца // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Філологія / ред.кол.: В.В. Барчан (гол. ред.), Л.О. Белей, О.Д. Пискач та ін. – Ужгород : Поліграфцентр "Ліра", 2000. – Вип. 4. – С. 8-11. – Бібліогр. : с. 11 (38 назв). – Рез. англ.
Короткий огляд (реферат): The article deals with the lexico-etymological and territorial characteristics of names closely connected with the notions «food in general», «breakfast», «dinner», «meals between dinner and supper» and «supper». The investigation was held on the factual material, collected bу the author in the Ukrainian dialects of the Carpathians.
Опис: https://drive.google.com/file/d/1B4iM5y4yQcTfHbzKTjxqRdAYL9JrkjuL/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62285
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Філологія. Випуск 4 – 2000

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тит. Філ. Вип. 9. 2004.pdf154.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.