Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62285
Title: Назви їжі, пов’язані з часом її споживання, в Українських говорах Карпат
Other Titles: Тhе names of food, connected with thе tіmе of its nutrition, in thе Ukrainian Carpathian dialects
Authors: Ґоца, Еріка Дюловна
Issue Date: 2000
Publisher: Поліграфцентр "Ліра"
Citation: Ґоца, Е. Д. Назви їжі, пов’язані з часом її споживання, в Українських говорах Карпат/ Е. Д. Ґоца // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Філологія / ред.кол.: В.В. Барчан (гол. ред.), Л.О. Белей, О.Д. Пискач та ін. – Ужгород : Поліграфцентр "Ліра", 2000. – Вип. 4. – С. 8-11. – Бібліогр. : с. 11 (38 назв). – Рез. англ.
Abstract: The article deals with the lexico-etymological and territorial characteristics of names closely connected with the notions «food in general», «breakfast», «dinner», «meals between dinner and supper» and «supper». The investigation was held on the factual material, collected bу the author in the Ukrainian dialects of the Carpathians.
Description: https://drive.google.com/file/d/1B4iM5y4yQcTfHbzKTjxqRdAYL9JrkjuL/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62285
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Філологія. Випуск 4 – 2000

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тит. Філ. Вип. 9. 2004.pdf154.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.