Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62326
Title: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТУРИСТИЧНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ
Other Titles: PUBLIC MANAGEMENT OF TOURIST ACTIVITIES IN A STATE OF WAR
Authors: Кривенкова, Р.Ю.
Keywords: Публічне управління, туристична діяльність, воєнний стан, ефективні кому- нікації, туристичний попит, стратегії відновлення, туристична галузь.
Issue Date: 2024
Publisher: ПУ «Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій», 2024
Series/Report no.: ТУРИЗМ;Випуск 77
Abstract: У статті досліджено актуальну проблематику публічного управління туристичною діяль- ністю в умовах воєнного стану, враховуючи важливість ефективних стратегій та інстру- ментів управління в контексті непередбачених обставин. Проаналізовано виклики, які став- ляться перед системою туризму при воєнному стані, зокрема: зменшення туристичного попиту, ризики безпеки та необхідність адаптації до нових умов. Визначено роль державних та громадських організацій у розв’язанні проблем та забезпеченні стабільності в туристич- ному секторі під час конфліктів. Розглянуто значення ефективної комунікації і формування інформаційної політики для забезпечення безпеки та психологічного комфорту туристів під час воєнного стану. Проаналізовано можливості та стратегії відновлення туристичної діяльності після завершення воєнного стану, зокрема висвітлено важливість реклами, сти- мулювання інвестицій та сприяння місцевому бізнесу. Акцентовано увагу на основних аспек- тах належного публічного управління туристичною діяльністю в умовах воєнного стану для забезпечення стійкості та розвитку туристичної галузі.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62326
ISSN: 2519-2868
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Інфраструктура ринку №77_2024.pdfНаукове видання ІНФРАСТРУКТУРА РИНКУ Електронний науково-практичний журнал Випуск 772.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.