Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62501
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанканич, Т. К.-
dc.date.accessioned2024-05-27T10:08:40Z-
dc.date.available2024-05-27T10:08:40Z-
dc.date.issued1998-
dc.identifier.citationДанканич, Т. К. Накопичення вуглеводів в органах винограду / Т. К. Данканич // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), В.В. Моргун, Ю.Ю. Петрус та ін. – Ужгород : Карпати, 1998. – Вип. 5. – С. 92-93. – Бібліогр.: с. 93 (1 назва). – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62501-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1Ey08rpCh-oBYMAFVkrHAl0VU3nTOvc7f/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractЗ усіх органічних сполук, що входять до складу ягід, найбільш суттєве значення для визначення смакових поживних якостей винограду мають цукри. Тому вивчення вмісту вуглеводів в органах виноградної рослини є актуальним.uk
dc.description.abstractThe guantative content of the carbohydrates in the leaves shows that the dreated number during the floration and at the beginning of ferrial formation.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКарпатиuk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleНакопичення вуглеводів в органах виноградуuk
dc.title.alternativeСоhtеht carbohydrates in grapevine organsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:1998 / Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 5

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка...pdf192.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.