Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62501
Title: Накопичення вуглеводів в органах винограду
Other Titles: Соhtеht carbohydrates in grapevine organs
Authors: Данканич, Т. К.
Issue Date: 1998
Publisher: Карпати
Citation: Данканич, Т. К. Накопичення вуглеводів в органах винограду / Т. К. Данканич // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), В.В. Моргун, Ю.Ю. Петрус та ін. – Ужгород : Карпати, 1998. – Вип. 5. – С. 92-93. – Бібліогр.: с. 93 (1 назва). – Рез. англ.
Series/Report no.: Біологія;
Abstract: З усіх органічних сполук, що входять до складу ягід, найбільш суттєве значення для визначення смакових поживних якостей винограду мають цукри. Тому вивчення вмісту вуглеводів в органах виноградної рослини є актуальним.
The guantative content of the carbohydrates in the leaves shows that the dreated number during the floration and at the beginning of ferrial formation.
Description: https://drive.google.com/file/d/1Ey08rpCh-oBYMAFVkrHAl0VU3nTOvc7f/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62501
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 5 - 1998

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка...pdf192.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.