Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62501
Title: | Накопичення вуглеводів в органах винограду |
Other Titles: | Соhtеht carbohydrates in grapevine organs |
Authors: | Данканич, Т. К. |
Issue Date: | 1998 |
Publisher: | Карпати |
Citation: | Данканич, Т. К. Накопичення вуглеводів в органах винограду / Т. К. Данканич // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), В.В. Моргун, Ю.Ю. Петрус та ін. – Ужгород : Карпати, 1998. – Вип. 5. – С. 92-93. – Бібліогр.: с. 93 (1 назва). – Рез. англ. |
Series/Report no.: | Біологія; |
Abstract: | З усіх органічних сполук, що входять до складу ягід, найбільш суттєве значення для визначення смакових поживних якостей винограду мають цукри. Тому вивчення вмісту вуглеводів в органах виноградної рослини є актуальним. The guantative content of the carbohydrates in the leaves shows that the dreated number during the floration and at the beginning of ferrial formation. |
Description: | https://drive.google.com/file/d/1Ey08rpCh-oBYMAFVkrHAl0VU3nTOvc7f/view?usp=sharing |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62501 |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 5 - 1998 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титулка...pdf | 192.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.