Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62501
Название: Накопичення вуглеводів в органах винограду
Другие названия: Соhtеht carbohydrates in grapevine organs
Авторы: Данканич, Т. К.
Дата публикации: 1998
Издательство: Карпати
Библиографическое описание: Данканич, Т. К. Накопичення вуглеводів в органах винограду / Т. К. Данканич // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), В.В. Моргун, Ю.Ю. Петрус та ін. – Ужгород : Карпати, 1998. – Вип. 5. – С. 92-93. – Бібліогр.: с. 93 (1 назва). – Рез. англ.
Серия/номер: Біологія;
Краткий осмотр (реферат): З усіх органічних сполук, що входять до складу ягід, найбільш суттєве значення для визначення смакових поживних якостей винограду мають цукри. Тому вивчення вмісту вуглеводів в органах виноградної рослини є актуальним.
The guantative content of the carbohydrates in the leaves shows that the dreated number during the floration and at the beginning of ferrial formation.
Описание: https://drive.google.com/file/d/1Ey08rpCh-oBYMAFVkrHAl0VU3nTOvc7f/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62501
Располагается в коллекциях:1998 / Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 5

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титулка...pdf192.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.