Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62506
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДанканич, Т. К.-
dc.contributor.authorБелчгазі, Віра Йосипівна-
dc.date.accessioned2024-05-27T10:52:11Z-
dc.date.available2024-05-27T10:52:11Z-
dc.date.issued1998-
dc.identifier.citationДанканич, Т. К. Накопичення вільних амінокислот в органах винограду / Т. К. Данканич, В. Й. Белчгазі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), В.В. Моргун, Ю.Ю. Петрус та ін. – Ужгород : Карпати, 1998. – Вип. 5. – С. 93-94. – Бібліогр.: с. 94 (3 назви). – Рез. англ.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62506-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1uJV6C47NqUVLA-2rFGtcuTIWGsW2Y--p/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractКругообіг органічних речовин виноградної рослини зв'язаний з діяльністю окремих органів як єдиного цілого.uk
dc.description.abstractDuring the vegetation period from content of aminoacids varieties dependin on the organ and durition of the period of ontogenesis in the grape vine plant. Kare has been noticed the correlation between the content of aminoacids and the activity of biological processes.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКарпатиuk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleНакопичення вільних амінокислот в органах виноградуuk
dc.title.alternativeFree amino acid conеtent in grapevine organsuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:1998 / Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 5

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка...pdf192.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.