Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62506
Название: Накопичення вільних амінокислот в органах винограду
Другие названия: Free amino acid conеtent in grapevine organs
Авторы: Данканич, Т. К.
Белчгазі, Віра Йосипівна
Дата публикации: 1998
Издательство: Карпати
Библиографическое описание: Данканич, Т. К. Накопичення вільних амінокислот в органах винограду / Т. К. Данканич, В. Й. Белчгазі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), В.В. Моргун, Ю.Ю. Петрус та ін. – Ужгород : Карпати, 1998. – Вип. 5. – С. 93-94. – Бібліогр.: с. 94 (3 назви). – Рез. англ.
Серия/номер: Біологія;
Краткий осмотр (реферат): Кругообіг органічних речовин виноградної рослини зв'язаний з діяльністю окремих органів як єдиного цілого.
During the vegetation period from content of aminoacids varieties dependin on the organ and durition of the period of ontogenesis in the grape vine plant. Kare has been noticed the correlation between the content of aminoacids and the activity of biological processes.
Описание: https://drive.google.com/file/d/1uJV6C47NqUVLA-2rFGtcuTIWGsW2Y--p/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62506
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 5 - 1998

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титулка...pdf192.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.