Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62506
Title: Накопичення вільних амінокислот в органах винограду
Other Titles: Free amino acid conеtent in grapevine organs
Authors: Данканич, Т. К.
Белчгазі, Віра Йосипівна
Issue Date: 1998
Publisher: Карпати
Citation: Данканич, Т. К. Накопичення вільних амінокислот в органах винограду / Т. К. Данканич, В. Й. Белчгазі // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), В.В. Моргун, Ю.Ю. Петрус та ін. – Ужгород : Карпати, 1998. – Вип. 5. – С. 93-94. – Бібліогр.: с. 94 (3 назви). – Рез. англ.
Series/Report no.: Біологія;
Abstract: Кругообіг органічних речовин виноградної рослини зв'язаний з діяльністю окремих органів як єдиного цілого.
During the vegetation period from content of aminoacids varieties dependin on the organ and durition of the period of ontogenesis in the grape vine plant. Kare has been noticed the correlation between the content of aminoacids and the activity of biological processes.
Description: https://drive.google.com/file/d/1uJV6C47NqUVLA-2rFGtcuTIWGsW2Y--p/view?usp=sharing
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62506
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 5 - 1998

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка...pdf192.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.