Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62544
Назва: Зміна опичної щільності кори винограду в зимово-весняний період
Автори: Попик, Н. М.
Дата публікації: 1998
Видавництво: Карпати
Бібліографічний опис: Попик, Н. М. Зміна опичної щільності кори винограду в зимово-весняний період / Н. М. Попик // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія / редкол.: В.І.Ніколайчук (гол. ред.), В.В. Моргун, Ю.Ю. Петрус та ін. – Ужгород : Карпати, 1998. – Вип. 5. – С. 111-113. – Бібліогр.: с. 113 (10 назв). – Рез. англ.
Серія/номер: Біологія;
Короткий огляд (реферат): Практично всі представники деревинна-чагарникової флори є «вічнозеленими», оскільки в корі та деревині у них присутній хлорофіл та інші пігменти, які беруть участь у фотосинтезі.
Опис: https://drive.google.com/file/d/14itddtp5ehDqKfqB2px4hiXR_p2m8Joh/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62544
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 5 - 1998

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка...pdf192.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.