Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62589
Название: Гуштан Т., Корсак Р. Роль державних ініціатив на відновлення готельно-ресторанної та туристичної сфери в повоєнний період
Другие названия: Роль державних ініціатив на відновлення готельно-ресторанної та туристичної сфери в повоєнний період
Авторы: Гуштан, Тетяна Вікторівна
Корсак, Роман Володимирович
Ключевые слова: ДЕРЖАВНІ ІНІЦІАТИВИ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА ГАЛУЗЬ, ТУРИСТИЧНА СФЕРА
Дата публикации: 2024
Издательство: Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика"
Библиографическое описание: Гуштан Т., Корсак Р. Роль державних ініціатив на відновлення готельно-ресторанної та туристичної сфери в повоєнний період. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024.С. 216-220
Краткий осмотр (реферат): Готелі та ресторани є основними складовими туристичної ін-фраструктури. Вони забезпечують необхідність комфортного проживання та харчування для туристів. Воєнні дії на території України починаючи з 2022 року деструктивно вплинули на діяль-ності закладів розміщення по всій території нашої держави. Вели-ка частина об’єктів сфери розміщення була зруйнована або зазна-ла значного пошкодження. Саме тому в майбутньому перед дер-жавою загалом та підприємцями зокрема постане питання майбу-тнього повоєнного відновлення та розвитку готельно-ресторанної інфраструктури.
Описание: Водночас у розвитку такого виду туризму наявні складнощі, такі як слабо розвинена або пошкоджена в наслідок воєнного конфлікту інфраструктура, нестача закладів сфери тимчасового розміщення та харчування, потреба у державній підтримці і одно-значно – «кадровий голод» або ж недостатня кількість кваліфіко-ваного персоналу, що могли б забезпечити високий рівень надан-ня послуг потенційним туристам
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62589
ISBN: 978-617-554-241-5
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.