Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62598
Назва: | ВИКОРИСТАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ У ВІЙСЬКОВО-ІСТОРИЧНОМУ ТУРИЗМІ |
Інші назви: | ВИКОРИСТАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ У ВІЙСЬКОВО-ІСТОРИЧНОМУ ТУРИЗМІ |
Автори: | Ільницький, Василь Корсак, Роман Володимирович |
Ключові слова: | ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІ ПОСЛУГИ, ВІЙСЬКОВО-ІСТОРИЧНИЙ ТУРИЗМ |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика" |
Бібліографічний опис: | Ільницький В., Корсак Р. Використання готельно-ресторанних послуг у військово-історичному туризмі.Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024.С. 231-234 |
Серія/номер: | ;Том ІІ |
Короткий огляд (реферат): | Дослідження ролі використання готельно-ресторанних послуг у військово-історичному туризмі може допомогти в розумінні потреб та вподобань туристів, а також у виявленні можливостей для покращення сервісу та забезпечення комфортного перебуван-ня в таких місцях. |
Опис: | З урахуванням постійного розвитку технологій та зміни уявлень про туристичний досвід, дослідження ролі готель-но-ресторанної інфраструктури у військово-історичному туризмі може привернути увагу до впливу цифровізації та інноваційних рішень на покращення якості обслуговування та збільшення залу-чення туристів. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62598 |
ISBN: | 978-617-554-241-5 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ільницький В., Корсак Р. - ВИКОРИСТАННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ У ВІЙСЬКОВО-ІСТОРИЧНОМУ ТУРИЗМІ.pdf | 309.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.