Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62670
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Годя | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-30T18:30:32Z | - |
dc.date.available | 2024-05-30T18:30:32Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р., Годя І. Вимоги до сучасного устаткування у готельно-ресторанних комплексах. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024.С. 243-246 | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-554-241-5 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62670 | - |
dc.description | Розвиток сучасного устаткування для готельно-ресторанних ком-плексів сприяє збільшенню різноманітних видів туризму та відпові-дає зростаючим потребам сучасних мандрівників. Спрямованість на екологічно чисті технології та системи дозволяє розвивати екологіч-ний туризм, в той час як інноваційні кулінарні рішення підтримують розквіт гастрономічного туризму. | uk |
dc.description.abstract | Актуальність теми не може бути недооцінена в сучасному готельно-ресторанному бізнесі. У такому конкурентному середо-вищі, де готелі та ресторани змагаються за увагу та задоволення клієнтів, важливо мати сучасне, ефективне та функціональне об-ладнання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика" | uk |
dc.subject | УСТАТКУВАННЯ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІ КОМПЛЕКСИ | uk |
dc.title | Корсак Р., Годя І. Вимоги до сучасного устаткування у готельно-ресторанних комплексах | uk |
dc.title.alternative | Вимоги до сучасного устаткування у готельно-ресторанних комплексах | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Годя І. - ВИМОГИ ДО СУЧАСНОГО УСТАТКУВАННЯ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСАХ.pdf | 305.88 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.