Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62670
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorГодя-
dc.date.accessioned2024-05-30T18:30:32Z-
dc.date.available2024-05-30T18:30:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКорсак Р., Годя І. Вимоги до сучасного устаткування у готельно-ресторанних комплексах. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024.С. 243-246uk
dc.identifier.isbn978-617-554-241-5-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62670-
dc.descriptionРозвиток сучасного устаткування для готельно-ресторанних ком-плексів сприяє збільшенню різноманітних видів туризму та відпові-дає зростаючим потребам сучасних мандрівників. Спрямованість на екологічно чисті технології та системи дозволяє розвивати екологіч-ний туризм, в той час як інноваційні кулінарні рішення підтримують розквіт гастрономічного туризму.uk
dc.description.abstractАктуальність теми не може бути недооцінена в сучасному готельно-ресторанному бізнесі. У такому конкурентному середо-вищі, де готелі та ресторани змагаються за увагу та задоволення клієнтів, важливо мати сучасне, ефективне та функціональне об-ладнання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДрогобич: Видавничий дім "Гельветика"uk
dc.subjectУСТАТКУВАННЯ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІ КОМПЛЕКСИuk
dc.titleКорсак Р., Годя І. Вимоги до сучасного устаткування у готельно-ресторанних комплексахuk
dc.title.alternativeВимоги до сучасного устаткування у готельно-ресторанних комплексахuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.