Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62670
Название: Корсак Р., Годя І. Вимоги до сучасного устаткування у готельно-ресторанних комплексах
Другие названия: Вимоги до сучасного устаткування у готельно-ресторанних комплексах
Авторы: Корсак, Роман Володимирович
Годя
Ключевые слова: УСТАТКУВАННЯ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІ КОМПЛЕКСИ
Дата публикации: 2024
Издательство: Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика"
Библиографическое описание: Корсак Р., Годя І. Вимоги до сучасного устаткування у готельно-ресторанних комплексах. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024.С. 243-246
Краткий осмотр (реферат): Актуальність теми не може бути недооцінена в сучасному готельно-ресторанному бізнесі. У такому конкурентному середо-вищі, де готелі та ресторани змагаються за увагу та задоволення клієнтів, важливо мати сучасне, ефективне та функціональне об-ладнання.
Описание: Розвиток сучасного устаткування для готельно-ресторанних ком-плексів сприяє збільшенню різноманітних видів туризму та відпові-дає зростаючим потребам сучасних мандрівників. Спрямованість на екологічно чисті технології та системи дозволяє розвивати екологіч-ний туризм, в той час як інноваційні кулінарні рішення підтримують розквіт гастрономічного туризму.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62670
ISBN: 978-617-554-241-5
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.