Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62670
Title: | Корсак Р., Годя І. Вимоги до сучасного устаткування у готельно-ресторанних комплексах |
Other Titles: | Вимоги до сучасного устаткування у готельно-ресторанних комплексах |
Authors: | Корсак, Роман Володимирович Годя |
Keywords: | УСТАТКУВАННЯ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІ КОМПЛЕКСИ |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика" |
Citation: | Корсак Р., Годя І. Вимоги до сучасного устаткування у готельно-ресторанних комплексах. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024.С. 243-246 |
Abstract: | Актуальність теми не може бути недооцінена в сучасному готельно-ресторанному бізнесі. У такому конкурентному середо-вищі, де готелі та ресторани змагаються за увагу та задоволення клієнтів, важливо мати сучасне, ефективне та функціональне об-ладнання. |
Description: | Розвиток сучасного устаткування для готельно-ресторанних ком-плексів сприяє збільшенню різноманітних видів туризму та відпові-дає зростаючим потребам сучасних мандрівників. Спрямованість на екологічно чисті технології та системи дозволяє розвивати екологіч-ний туризм, в той час як інноваційні кулінарні рішення підтримують розквіт гастрономічного туризму. |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62670 |
ISBN: | 978-617-554-241-5 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Годя І. - ВИМОГИ ДО СУЧАСНОГО УСТАТКУВАННЯ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ КОМПЛЕКСАХ.pdf | 305.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.