Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62670
Title: Корсак Р., Годя І. Вимоги до сучасного устаткування у готельно-ресторанних комплексах
Other Titles: Вимоги до сучасного устаткування у готельно-ресторанних комплексах
Authors: Корсак, Роман Володимирович
Годя
Keywords: УСТАТКУВАННЯ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІ КОМПЛЕКСИ
Issue Date: 2024
Publisher: Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика"
Citation: Корсак Р., Годя І. Вимоги до сучасного устаткування у готельно-ресторанних комплексах. Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. Том ІІ / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Видавничий дім «Гельветика», 2024.С. 243-246
Abstract: Актуальність теми не може бути недооцінена в сучасному готельно-ресторанному бізнесі. У такому конкурентному середо-вищі, де готелі та ресторани змагаються за увагу та задоволення клієнтів, важливо мати сучасне, ефективне та функціональне об-ладнання.
Description: Розвиток сучасного устаткування для готельно-ресторанних ком-плексів сприяє збільшенню різноманітних видів туризму та відпові-дає зростаючим потребам сучасних мандрівників. Спрямованість на екологічно чисті технології та системи дозволяє розвивати екологіч-ний туризм, в той час як інноваційні кулінарні рішення підтримують розквіт гастрономічного туризму.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62670
ISBN: 978-617-554-241-5
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.