Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62821
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorГодя, Іван Михайлович-
dc.date.accessioned2024-06-09T04:56:37Z-
dc.date.available2024-06-09T04:56:37Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citation2. Корсак Р., Годя І. Значення сучасних технологій та устаткування для підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи. Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції (24-25 квітня 2024 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. С.283-288.uk
dc.identifier.isbn978-617-7825-86-8-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62821-
dc.descriptionСучасне устаткування дозволяє здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа» отримувати практичний досвід роботи з сучасними інструментами та технологіями ще під час навчання, що підвищує їхню конкурентоспроможність на ринку праці. Розуміння та вміння працювати з таким обладнанням робить фахівців з готельно-ресторанної справи більш підготовленими до викликів, які можуть виникнути в їхній майбутній професійній діяльностіuk
dc.description.abstractСучасні технології та устаткування мають велике значення для підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи з кількох ключових причин. По-перше, вони відображають останні тенденції та стандарти у сфері гостинності, дозволяючи здобувачам отримати актуальні знання та навички, необхідні для успішної кар'єри. Наприклад, використання сучасних систем управління готельним бізнесом допомагає збільшити ефективність обслуговування та підвищити задоволення клієнтівuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВид-во УжНУ «Говерла»uk
dc.subjectУстаткування, технології, готельно-ресторанна справаuk
dc.titleЗначення сучасних технологій та устаткування для підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи.uk
dc.title.alternativeЗначення сучасних технологій та устаткування для підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.